Aká veľká by mala byť žumpa?

admin / 12.10.2022

Veľkosť žumpy je podstatný parameter, ktorý závisí od počtu osôb v domácnosti a frekvencie jej vývozu. Poradíme vám, aká veľkosť žumpy je dostatočná pre rodinný dom a aká pre víkendovú chatu.

Stavba domu

Viete, aké výhody vám prinesie kúrenie infrapanelmi?

admin / 07.09.2022

Kúrenie infrapanelmi sa stáva čoraz obľúbenejším spôsobom vykurovania interiéru. Je to pre jeho ekologický i ekonomický prínos. Čo všetko môžete od tohto typu vykurovania očakávať a aké sú jeho výhody? Odpovede na vás čakajú v nasledovnom článku.

Stavba domu

Ktorá je tá najlepšia lokalita na bývanie pre vás?

admin / 05.02.2021

Cesta za vysnívaným vlastným bývaním v rodinnom dome začína voľbou vhodnej lokality. Pri jej výbere by ste sa mali zamyslieť nad viacerými faktormi. Ktoré to sú, sa dozviete v nasledovnom článku.

Stavba domu

Betónové ploty si obľúbite

admin / 12.01.2021

Nevzhľadné betónové ploty, ktoré kedysi obkolesovali záhrady, hospodárske budovy či domy, sa v ničom neponášajú na rôznorodosť dizajnov, z ktorých si dnes môžete vyberať. Tento typ plota vás ale nepoteší len svojím vzhľadom. Má aj iné výhody.

Stavba domu

Dom s pivnicou - áno alebo nie?

admin / 03.11.2020

Keď uvažujete o výstavbe rodinného domu, musíte riešiť množstvo dôležitých otázok. Jednou z nich je aj to, či budete potrebovať dom s pivnicou alebo bez. Pivnica si vyžaduje vyššiu počiatočnú investíciu do stavby. Na druhej strane môže byť pre vás nenahraditeľná. Pozrime sa preto bližšie na jej klady a zápory.

Stavba domu

Dom za rozumnú cenu nemusí byť utópia

admin / 04.08.2020

Postaviť rodinný dom bez úveru sa asi podarí málokomu. Pre finančnú náročnosť si väčšina z nás musí na svoje bývanie vziať hypotéku. Preto iste aj vy chcete svoje peniaze investovať rozumne. Prezradíme vám, na ktorých veciach sa oplatí ušetriť a na ktorých už nie. Vďaka tomu postavíte dom za rozumnú cenu bez toho, aby ste neskôr ľutovali, že ste šetrili v nesprávnych oblastiach.

Stavba domu

Rovná alebo šikmá strecha?

admin / 11.05.2020

Pri výbere projektu domu je potrebné zvážiť mnoho faktorov. Jedným z nich je, akú strechu by mal mať váš rodinný dom. Šikmá aj rovná strecha majú svoje výhody a nevýhody. Aby sa vám lepšie rozhodovalo, prezradíme vám, aké.

Stavba domu

Bungalov alebo poschodový dom? Ktorý si vybrať?

PK, Prodom / 23.02.2020

Keď plánujete postaviť rodinný dom, jedna z prvých otázok, na ktoré budete hľadať odpoveď, je, koľko podlaží bude mať. Jednotlivé možnosti majú svoje výhody aj nevýhody. Aby sme vám uľahčili rozhodovanie, pozrieme sa na ne v nasledujúcom článku.

Stavba domu

Webstránka:

www.novyprojekt.sk

Telefón:

0911 776 232

Emailová adres:

info@novyprojekt.sk