Screenové rolety pre rodinné domy

Ešte nedávno sme screenové rolety našli len na veľkých presklených plochách obchodov či kancelárskych budov. Čoraz viac sa s nimi však môžete stretnúť aj na rodinných domoch. Viete prečo by ste sa pre toto riešenie vonkajšieho tienenia domu mali rozhodnúť?

Screenové rolety nie len pre tienenie

Screenové rolety dokážu vďaka použitej technológii výroby ochrániť až pred 95 % slnečného žiarenia a tepla. V porovnaní so žalúziami alebo vonkajšími roletami prepúšťajú zároveň oveľa viac svetla. Zachovávajú tak presvetlenie interiéru aj keď ich máte zastreté. A dokážu toho oveľa viac.

Chránia pred pohľadom zvonku

Screenové rolety vás dokonale ukryjú pred pohľadom okoloidúcich. Aj keď vy cez ne von uvidíte, dovnútra sa vidieť nedá. Je to preto, že sa vyrábajú zo špeciálnej tkaniny obalenej vrstvou PVC. Vďaka umiestneniu jednotlivých pórov je vždy vidieť na tú stranu, kde sa nachádza viac svetla. Ak budete chcieť ešte viac súkromia, môžete ich doplniť o záclony alebo závesy.

Screenové rolety šetria energiu

Úlohou screenových roliet je udržiavať stabilnú klímu vo vnútri domu po celý rok. V lete vás ochránia pred nadmerným prehriatím domu. Ušetríte tak na výdavkoch na klimatizáciu. V zime zabránia ochladzovaniu okien okolitým vzduchom.

Chránia pred hmyzom

Tkanina screenových roliet je dostatočne hustá, takže vás spoľahlivo ochráni pred vniknutím hmyzu do interiéru. Pre túto vlastnosť sú screenové rolety obľúbeným riešením aj pre zatienenie terasy. S týmito roletami budete môcť vetrať pokojne pri zažatom svetle bez potreby inštalácie sietí proti hmyzu.

Chránia pred vetrom a prašnosťou

Screenové rolety sú dostatočne pevné a odolné voči vetru. Zabránia tiež prieniku prachu a iných nečistôt z okolia domu. Azda jedinou nevýhodou je, že pri vetraní nebudete môcť bez ich vytiahnutia robiť prievan.

Moderný dizajn

Povestnou čerešničkou na torte je moderný dizajn. Screenové rolety tak výborne zapasujú k domom postaveným podľa moderných architektonických trendov. Nemusíte sa ich však obávať ani na starších domoch. Výberom vhodnej farby dosiahnete žiadaný súlad aj s tradičnou architektúrou.

Rôzne typy ovládania

Tienenie je možné ovládať manuálne aj elektrickým pohonom. Elektrický pohon môže byť v prevedení s pevným alebo diaľkovým ovládaním. Je ich tiež možné prepojiť so systémom inteligentnej domácnosti a ovládať ich aj na diaľku z vášho smartfónu.

admin

Webstránka:

www.novyprojekt.sk

Telefón:

0911 776 232

Emailová adres:

info@novyprojekt.sk