Záhradné paravany pre vaše súkromie

admin / 06.05.2021

Paravany sa spájajú najmä s interiérom, ale svoje miesto majú aj v záhrade. Využijete ich v prípade, že chcete získať viac súkromia, alebo vizuálne oddeliť jej úžitkovú a oddychovú časť. Poradíme vám, aké paravany sa najviac hodia do exteriéru.

Exteriér domu

Ako vybrať gril na záhradu

admin / 17.03.2021

Grilovačku na záhrade, keď sa vôňa chutného jedla šíri do okolia domu, má rád asi každý z nás. Aby ste si tento čas dokonale užili, budete potrebovať ten správny gril, ktorý pripravené suroviny spracuje tak, ako potrebujete. Ako si vybrať vhodný model, ktorý vám bude vyhovovať po všetkých stránkach?

Exteriér domu

Ako založiť kompost

admin / 25.11.2020

Kompost je výborný spôsob, ako si z biologicky rozložiteľného odpadu z domácnosti vytvoriť organické hnojivo. Ak máte záhradu, so založením kompostu by nemal byť problém. A rastliny vo vašej záhrade takéto živiny určite ocenia.

Exteriér domu

Vyberáme domček do záhrady

admin / 07.10.2020

Záhradný domček je bežnou súčasťou záhrad. Môže slúžiť na skladovanie záhradného náčinia ale tiež športových potrieb. Ak si vyberiete vhodný model, môžete ho využiť aj na odpočinok alebo ako domácu dielňu. Aby ste zvolili ten správny záhradný domček, ktorý vám bude vyhovovať po každej stránke, poradíme vám, na čo sa pri kúpe zamerať.

Exteriér domu

Založte si vyvýšený záhon

admin / 16.07.2020

Vyvýšený záhon vám umožní sadiť rastliny nad úrovňou zeme. Okrem toho, že šetrí vaše kĺby a chrbticu, dotvorí esteticky vzhľad exteriéru. Prezradíme vám, ako si založiť vyvýšený záhon aj vo vašej záhrade.

Exteriér domu

Screenové rolety pre rodinné domy

admin / 11.06.2020

Ešte nedávno sme screenové rolety našli len na veľkých presklených plochách obchodov či kancelárskych budov. Čoraz viac sa s nimi však môžete stretnúť aj na rodinných domoch. Viete prečo by ste sa pre toto riešenie vonkajšieho tienenia domu mali rozhodnúť?

Exteriér domu

Ako vybudovať záhradnú skalku?

PK, Prodom / 08.03.2020

Záhradné skalky sú veľmi pekným spestrením úpravy exteriéru najmä vo svahovitých záhradách. Môžete si ich však vybudovať prakticky kdekoľvek. Stačí vám len niekoľko dní, materiál a chuť stráviť trochu času na čerstvom vzduchu.

Exteriér domu

Webstránka:

www.novyprojekt.sk

Telefón:

0911 776 232

Emailová adres:

info@novyprojekt.sk