Multifunkčnosť nie len šetrí miesto

Multifunkčnosť nie len šetrí miesto, ale stáva sa tiež módnym trendom. Multifunkčné sú dnes spotrebiče, nábytok aj budovy. Pretvorenie priestoru tak, aby splnil viacero funkcií naraz, si našlo svoje nezastupiteľné miesto aj v bývaní.

Ideálna detská izba

Detská izba je miestnosť, ktorá si priam pýta zladenie jednotlivých prvkov do multifunkčného celku. V detskej izbe sa deti potrebujú hrať, pripravovať do školy a oddychovať. Okrem toho potrebujú dostatok úložných priestorov nie len na oblečenie ale aj hračky a školské pomôcky.

Zladenie jednotlivých prvkov dosiahnete vhodným usporiadaním. Veľkej obľube u detí sa tešia postele kombinované so skrinkou na odkladanie vecí. Pre najmenších nájdete na trhu postele so šmykľavkou alebo stanom pre vytvorenie súkromia. Priestor v izbe šetrí umiestnenie písacieho stola pod posteľ. Pri takomto riešení nezabudnite na dostatok svetla na robenie domácich úloh.

 

Multifunkčnosť v spálni

Multifunkčnosť prinesie spálni nový rozmer. Vhodným prvkom je posteľ s úložným priestorom. Takýmto spôsobom získate časť priestoru navyše. Aj investíciou do vstavaného šatníka využijete každý centimeter plochy. Spálňa zostane vďaka týmto prvkom vzdušná a priestranná. Práve dostatok priestoru je dôležitý pre pokojný a výdatný odpočinok. Veľa voľného priestoru totiž navodzuje pocit pohody.

Prepojte miestnosti

Prepojenie kuchyne s jedálňou a obývacou izbou vnesie do rodinného života novú atmosféru. Budete tak môcť spolu tráviť viac času. Toto riešenie je prínosom aj v tom prípade, ak mávate často návštevy. Pri príprave občerstvenia tak bude aj gazdiná stále uprostred diania.

Multifunkčný nábytok

Módnym trendom v bývaní je multifunkčný nábytok. Pohovka v detskej izbe poslúži na prespanie kamarátov vašich detí. V obývacej izbe by nemala chýbať rozkladacia sedačka. Súčasná ponuka na trhu vám poskytne ešte viac praktických kúskov. Napríklad sklápací pracovný stôl, ktorý je integrovaný do skrinky s poličkami. Ak ho nebudete používať, jednoducho ho skryjete. Praktickou vychytávkou sú tiež taburety s úložným priestorom, ktoré zasuniete do policovej zostavy. V prípade potreby ich vytiahnete a využijete na sedenie.

admin

Webstránka:

www.novyprojekt.sk

Telefón:

0911 776 232

Emailová adres:

info@novyprojekt.sk